Næste Koncert:

Andreas Broch, cello
Ellen Refstrup, klaver

Program:
Wolfgang Amadeus Mozart Klavertrio i B-dur (KV 502)
Dmitri Shostakovich Klavertrio nr. 1 i c-mol
Felix Mendelssohn Klavertrio nr. 1 i d-mol

Kærn Trioen er sammensat af tre musikere, der igennem årene har virket med hinanden i forskellige sammenhænge.
Laura Aaberg Kærn begyndte at spille violin som treårig og gik siden på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Elisabeth Zeuthen Schneider. Hun fortsatte studierne hos professor Jens Ellermann i Hannover.
Andreas Broch, der er født i Esbjerg, tog diplomeksamen i 2000 fra konservatoriet i Købehavn. Han gik i solistklasse på konservatoriet i Tel Aviv hos Hillel Zori. Siden har han levet som freelance musiker i København med talrige koncerter bag sig.
Ellen Refstrup er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium hos Tove Lønskov og Friedrich Gürtler med debut i 1992 fra den særlige solistklasse med speciale i akkompagnement og kammermusik.

Duo Damgaard/Gryesten

Lørdag 26. november 2022

Benedikte Damgaard, violin
Emil Gryesten, klaver

Wolfgang Amadeus Mozart Violinsonate i e-mol, KV 304
Ludwig van Beethoven Violinsonate nr. 3 i Es-dur
Olivier Massiaen Tema og Variationer
Edavar Grieg Violinsonate nr. 2 i G-dur opus 13

Benedikte Damgaard debuterede fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som violinist i 2014 og som kammermusiker i 2015 efter studier hos Serguei Azizian, Gunnar Tagmose, Tim Frederiksen og Jens Elvekjær.
Som 15-årig havde hun sin debut som solist med Aalborg Symfoniorkester, og hun har siden da jævnligt optrådt i rollen som solist med orkester. I 2004 var hun vinder af Jacob Gades Violinkonkurrence.
Pianisten Emil Gryesten er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og ved Sibelius Akademiet i Helsinki. Han har desuden studeret ved International Piano Academy - Lake Como i Italien. Han har siden haft en aktiv karriere som solist og kammermusiker.

Duo Lundbak / Horsbøl

Lundbak/Horsbøl

Søndag 5. februar 2023

Maria Lundbak, obo
Jakob Horsbøl Andersen, klaver

Robert Schumann Drei Romanzen opus 94
Johan Sebastian Bach/ Alexander Siloti Præludium i h-mol
Francis Poulenc Sonate for obo og klaver
Carl Nielsen To fantasistykker opus 2
Benjamin Britten Two Insect Pieces
Serge Rachmaninov Etudes-tableaux opus 33 nr. 3
Serge Rachmaninov Etudes-tableaux opus 39 nr. 2
Camille Saint-Saëns Obosonate opus 166

Maria Lundbak er uddannet oboist på Musikhögskolan i Malmö, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt Syddansk Musikkonservatorium i Odense, hvor hun debuterer fra solistklassen i 2022.
Maria er en meget aktiv freelance musiker, både som solist, kammer- og orkestermusiker. Udover det klassiske felt, er Maria også aktiv projekt- eller ensembleleder på mange projekter bl.a i Kunstnerkollektivet Venteværelset. Maria er primus motor og oboist i blæserkvintetten Nordvind, der i oktober 2020 fik en plads som semifinalister i P2’s kammermusikkonkurrence.
Maria er meget passioneret og dedikeret for det pædagogiske arbejde og hun underviser på bl.a. Københavns Musikskole og i obopædagogik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Jakob Horsbøl Andersen er en ung pianist, uddannet fra solistklassen på SDMK Odense. En især dygtig Rachmaninov fortolker og kammermusiker, der altid har fokus på det menneskelige aspekt af at være professionel musiker. Jakob indledte sit seriøse musikervirke med optagelse på MGK Esbjerg som 13-årig. Sidenhen er det blevet til optrædener i adskillige Steinway Konkurrence-finaler, finaledeltager i Syddansk Talentkonkurrence, samt deltager i DR2-programmet ‘Spil for livet’.

Poseidonkvartetten

Poseidonkvvartetten

Søndag 19. marts 2023

Jon Gjesme, violin
Christine Enevold, violin
Ettore Causa, bratsch
Joel Laakso, cello

Edvard Grieg Strygekvartet nr. 1 i g-mol opus 27
Franz Schubert Strygekvartet nr. 15 i G-dur opus 161

Poseidonkvartetten består af fire af vore førende og yderst erfarne kammermusikere og solister. Den blev grundlagt i 2007, og siden da har kvartetten givet koncerter i en lang række af Danmarks musikforeninger og koncertsale.

Kvartettens navn – Poseidon – er taget efter guden for havet og naturkræfterne, hvilket symboliserer de fire musikeres stræben efter at få stemninger og kontraster frem i musikken fra vildskab, temperament og brusende bølger til ro, indadvendthed og blikstille hav.